Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
JUMPER DOEDAG op zaterdag 18 mei in Almelo

 

image-3533580 

Zaterdag 18 mei heeft Jumper Almelo een JUMPER DOEDAG georganiseerd. Een hele dag vol met leuke en spannende activiteiten voor mens en dier. De opbrengst van deze gezellige dag komt geheel ten goede aan het nieuw te realiseren Dierenzorgcentrum in Almelo.

IMG1-456x600

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply