Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
UITKOMSTEN ENQUETE OMNIBUSPANEL !

 

Partij Vrij Almelo - Een gevoel van Vrijheid2 

Hoe de Almeloër zèlf denkt over de besluitvorming in het Gemeentehuis…..

Hierbij een aantal interessante conclusies en aanbevelingen hoe het wellicht beter zou moeten !

Pagina 51 Maar liefst 79% is van mening dat er op de gemeente zèlf zou moeten worden bezuinigd.

Ook de megalomane bouwplannen moeten volgens 51% flink op de schop.

Pagina 52 Er is terecht geen draagvlak voor hogere parkeertarieven omdat de kosten van levensonderhoud al hoog genoeg zijn en het winkelend publiek nu massaal uitwijkt naar parkeervrije buurgemeentes.

Pagina 54 Hoe meer grond, hoe meer inwoners dus ook hoe meer rijksbijdrage men krijgt voor linkse hobbies. De Almeloër heeft hier voor 68% geen zin in en heeft inmiddels het College flink teruggefloten. Ook in nieuwe bedrijventerreinen ziet de gemiddelde Almeloër, vanwege de hardnekkige recessie, niets !

Pagina 56 Maar liefst 79% van de Almeloërs is van mening dat het exploiteren van een Theaterhotel een taak is voor ondernemers zoals Van der Valk en dat politici zich daar verre van moeten houden.

Pagina 57 De Almeloër vindt dat (gesubsidieerd) leerlingenvervoer uitsluitend is bestemd voor kinderen met een beperking.

Pagina 58 Er alleen (gesubsidieerde) huishoudelijke hulp mag zijn voor Almeloërs die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Pagina 59 Maar liefst 58% van de Almeloërs is van mening dat voetbalclubs voor hun eigen veiligheid moeten zorgdragen.

Pagina 60 Driekwart van de respondenten is van mening dat Bestuurlijk Almelo zèlf niet in staat is behoorlijk te besturen waardoor er niets anders op zit dan samen te werken met gemeentes die bewezen hebben dit beter te doen !

Pagina 61 De Partij Vrij Almelo blijft van mening dat toeristenbelasting niet omhoog moet maar dat toeristen juist een aanwinst, zonder uitkeringsverplichtingen, voor Almelo zijn.   

KORTOM, DE PARTIJ VRIJ ALMELO ZEGT WAT DE ALMELOËR DENKT EN ZAL IN 2014 DOEN WAT ZE ZEGT !

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “UITKOMSTEN ENQUETE OMNIBUSPANEL !”

  1. Irene schreef:

    Opvallend is dat een meerderheid van de bewoners nagenoeg hetzelfde wil als de PVA. Dit belooft wat voor maart 2014 !

Leave a Reply