Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Afrekenen met dierenbeulen

 

m1fwfq1pjbk5_760Dierenleed uitbannen 

 

De Partij Vrij Almelo is als diervriendelijke partij alles behalve tevreden – en dan drukken we ons nog voorzichtig uit – over de huidige strafrechtelijke aanpak van dierenbeulen. Deze voldoet nog niet. Het is de hoogste tijd dat dierenbeulen VEEL strenger worden aangepakt.

Niet alleen een boete of een taakstraf, maar een minimum gevangenisstraf en zeker een levenslang verbod op het houden van dieren.

Het aantal dierenmishandelingen loopt “steeds meer” de spuigaten uit!

Niet alleen de huisdieren, wat op zich al erg genoeg is. Maar ook de dieren buiten in het wild, paarden in de wei, vogels, noem maar op!!!  En het wordt alleen maar erger en niet minder, lijkt het wel!

Aanpakken die handel, en niet met zachte hand, maar echt heel stevig, zodat de dierenbeul het nooit meer in zijn botte hersenen haalt om een dier te mishandelen!!!!

 
Waarschuwing: deze video’s bevatten schokkende beelden en zijn zeker niet geschikt voor minderjarige of gevoelige kijkers. 

1e ponybeul;
http://www.telegraaf.nl/f … ie_pony_mishandelt__.html

Hier een link van de 2e ponybeul;
http://www.telegraaf.nl/b … op_tweede_ponybeul__.html

Arrestatie;
http://www.telegraaf.nl/b … statie_in_ponyzaak__.html

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Afrekenen met dierenbeulen”

  1. frank schreef:

    Korte metten maken met lui die dieren mishandelen!

  2. Barones Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    Geen straf kan te hoog zijn voor dierenbeulen.

  3. Yarnick schreef:

    Dierenbeulen bah dat zijn toch geen mensen ik walg van die wezens ze mogen van mij gefolterd worden

Leave a Reply