Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Onsportieve vissers !!

 

image-505867

 

Het stond vanmorgen in de krant; Oost-Europese vissers die naar ons felbegeerde landje komen om te vissen en zich niet aan de regels houden. De visvijvers zouden “leeggevist” worden.

Spijtig genoeg respecteren deze mensen de wet van de visserij niet en hebben (bijna) nooit een visvergunning bij de hand……als dat nog niet genoeg is geweest, vissen zij ook niet sportief !!  De vangst wordt naar verluidt niet teruggeworpen maar ze nemen elke vissoort, ongeacht welke afmeting mee naar huis om op te eten of als trofee. Deze vissers zijn vooral Polen en worden door al deze overtredingen nog steeds niet behandeld als criminelen, want dat zijn ze niet volgens onze controleurs.

Hun mening luidt!  “Deze mensen zouden dan maar meer geïnformeerd moeten worden……………

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “Onsportieve vissers !!”

 1. dick dooren schreef:

  Zou het familie zijn van Rutte? Die vist ook overal waar hij met zijn tengels vanaf moet blijven

 2. jansema schreef:

  Wat zijn bepaalde Nederlanders toch dom. Hebben we dan niet in de gaten dat al die oostblokkers een loopje met ons nemen. Als ze niet komen om te gappen dan is het wel onze mooie viswateren leeg vissen. Die controleurs snappen het blijkbaar niet.

 3. Barones Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Fijn hé een groot Europa? maar niet echt…………………..

 4. L.A. Brador schreef:

  “Deze mensen zouden dan maar meer geïnformeerd moeten worden……………“

  Wij worden allen geacht de wet van een land te kennen alvorens er naar toe te gaan. De wetgever hoeft dus mensen van buiten Nederland nergens over te informeren.

Leave a Reply