Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo waar ben je toch mee bezig?

 

Volgens het FNV zitten er op dit moment 50.000 bouwvakkers werkloos thuis. Over een jaar zullen dit er naar verwachting 70.000 zijn. Kijkend naar deze cijfers over de gestegen werkloosheid  zou je denken dat de bouw van het nieuwe gemeentehuis toch nog ergens goed voor is. Niets is minder waar, want de meeste werklui die ons gemeentepaleis gaan bouwen komen uit Oost-Europa gezien het aantal buitenlandse wagens die we in de parkeerzuil zien bij de bouw.

Terwijl onze mensen in de bijstand  lopen gaan we Oostblokkers werven zodat aannemers zichzelf kunnen verrijken ten koste van mensen die werkloos zijn… Is dit nieuw beleid in Almelo? Blijkbaar heeft het college dus verzuimd hier goede afspraken over te maken tijdens de aanbesteding.

Maar dit college met zijn ambtenaren doen nog wel meer vreemde dingen. Zelfs het gemeentelijke wagenpark blijkt niet te zijn aangeschaft bij Almelose bedrijven, maar bij een bedrijf in Oldenzaal. Het toeval wil dat een autoverkopende fractievoorzitter directeur is van het betreffende autobedrijf. Dus de Almelose werkgelegenheid in deze bedrijfstak wordt ook al niet te serieus genomen door dit college maar gegund aan één van hun vriendjes. Te gek voor woorden en vreemd dat niemand dat opgevallen is.

Het college gaat gewoon door met hun eigenbelangetjes te doen.

Schoonschip moet er gemaakt worden nog voordat het nieuwe stadhuis gereed is.

Dick Dooren.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Almelo waar ben je toch mee bezig?”

  1. Irene schreef:

    Het is inderdaad oliekoekiedom of gewoon pervers van het college dat ze de eigen, veelal werkloze, Almeloërs kennelijk geen werk gunnen aan het toch al zo omstreden gemeentehuis. Hier zijn geen woorden voor!Ik heb het helemaal gehad.

  2. Maja schreef:

    Hieruit blijkt alweer dat dit college gewoon helemaal NIETS op heeft met haar burgers! Het lijkt mij dan ook een MUST voor de partijen die NIET ingestemd hebben met het nieuwe stadhuis om eens haarfijn uit te zoeken wat dit college WEER allemaal in ACHTERKAMERTJES heeft bekonkeld!

  3. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    Beste Mensen, kunnen wij die Oost Europeanen dan ook niet gebruiken om die achterkamertjes dicht te timmeren??

Leave a Reply