Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De crisis

groei

Voedselbank: 20% groei, waar maak je dat nog mee?

Je kunt geen krant openslaan of televisie aanzetten of het gaat wel over de financiële problemen in Nederland en Europa. In Nederland steggelen we over een nieuwe bezuinigingsronde.  

Nederland moet het begrotingstekort weer terugbrengen onder de 3%. Het gevolg zal zijn dat de Nederlander geconfronteerd zal worden met een pakket maatregelen. Hierbij is de vraag verdedigbaar of dat de economie zal stimuleren. Immers een pakket dat zal bestaan uit bezuinigingen en lastenverzwaring zal niet tot de gewenste oplossing leiden en een mogelijk gevolg zou ook nog weleens kunnen zijn dat de werkeloosheid niet zal dalen maar alleen nog meer zal toenemen.

Hieronder volgt een test, waarbij iedereen (ook degenen die nog steeds met oogkleppen lopen), kan zien of Nederland aan de beurt is om ten onder te gaan!

Vink onderstaande hokjes aan waarvan in Nederland al sprake is:

 faillissement van kleine ondernemers;
□ groeiende werkeloosheid
□ onbetaalbare zorgkosten
□ onbetaalbare energieprijzen
□ onbetaalbare huren/hypotheken
□ onbetaalbare belastingen
□ onbetaalbare levensbehoeften
□ inbeslagname goederen
□ uithuisplaatsingen/dakloos worden
□ geen thuishulp
□ BKR registratie
□ Voedselbanken
□ Geen levensverlengende medicatie
□ Verhoging Zelfmoordcijfers

Als er meer dan 7 hokjes zijn aangevinkt is de Ondergang van Nederland al een feit!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “De crisis”

 1. Sjoerd Visser schreef:

  De overheid is al jaren onverantwoordelijk omgegaan met geld…ondanks alle beloftes die men in de loop der ruim 35 jaar met stelligheid heeft uitgesproken. Daar moeten blijkbaar de meeste burgers voor opdraaien.
  Inmiddels geloven de meeste mensen de overheid niet meer: die heeft getoond wat al die mooi uitgesproken politiek correcte woorden waard waren.
  Dus de aankomende bezuiniginsronde die eraan komt zal ook niet geven wat er beloofd wordt, net als die financiële injectie voor meer werkgelegenheid. De overheid herhaalt met andere woorden wat men eerder ook al uitgesproken heeft….en wat blijkbaar NIET heeft geholpen om maar iets aan de problemen op te lossen. Ondanks al het geld wat men bij u heeft wegbezuinigd. Daardoor zijn er juist vele problemen bij gekomen, vooral voor de meeste inwoners. Helaas verschuilt de overheid zich achter “de crisis”….die men gemakshalve de schuld geeft!!!

 2. dick dooren schreef:

  Niet alleen de overheid heeft schuld. Vele mensen hebben boven hun stand geleefd en krijgen gewoon de rekening gepresenteerd. Het hoorde allemaal zo en niemand die zich druk maakte dat het zo niet zou blijven. Vervelend is dat mensen, vooral gezinnen, met weinig inkomen het slachtoffer zijn geworden van de crisis.

 3. Irene schreef:

  De enige onderneming in Nederland die groeit als kool is de voedselbank….

 4. Irene schreef:

  De Nederlandse bevolking heeft 50 jaar lang gekozen voor lieden die niets anders deden dan meer uitgeven dan er binnenkwam waardoor we dus met z’n allen niet alleen 427 miljard schuld zitten maar ook sociaal-economisch door het ijs gezakt zijn. Zo simpel is dat. Hetzelfde geldt ook voor de 27 andere EU-lidstaten. Trek heel Europa maar door de plee

Leave a Reply