Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Menzis gaat toch betalen

 

menzisvooriedermenz_middle

 

Zorgverzekeraar Menzis gaat de nogal prijzige operatie van clusterhoofdpijnpatiënt Andrea toch vergoeden. Aanvankelijk wilde Menzis de 30.000 euro kostende ingreep in België niet betalen, maar na een weekend vol ophef op Twitter en Facebook is het bedrijf door de knieën gegaan.

“Niet onder druk van social media, maar omdat de zorgadviseurs nu het medisch dossier hebben ingezien”, benadrukt een woordvoerder van de zorgverzekeraar. Een woordvoerder noemt de situatie een “hoge uitzondering”. De door Andrea gewenste operatie is namelijk ook in Nederland beschikbaar. “Maar dan zou er veel vertraging opgelopen worden.”

De clusterhoofdpijn waar Andrea sinds vorig jaar aan lijdt is een zeldzame aandoening die zeer heftige hoofdpijnaanvallen, soms wel drie per dag, veroorzaakt.

 

De helse hoofdpijnen die Andrea moet doorstaan 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Menzis gaat toch betalen”

  1. Gerrit-Jan schreef:

    Sociale media werkt beter dan een papieren krant…

Leave a Reply