Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Zolang geld regeert houden we open grenzen (ingezonden)

 

6106_223

 

‘Bij de opening van de grenzen is alleen stilgestaan bij de economische voordelen’, zegt hoogleraar criminologie Dina Siegel. ‘Er werd niet gekeken naar de veiligheid en daar is nog steeds amper onderzoek naar.’

Het is zo fijn dat je aan grenzen zonder enige last kunt doorrijden. En geweldig dat je overal met de zelfde munt kunt betalen.

De gevolgen zien we nu. De euro kost iedereen handen vol met geld, haalt ieders welvaart naar beneden en brengt pensioenen in gevaar.

Over de grenscontroles, die overigens nooit helemaal weggeweest zijn, hoor je steeds meer opmerkingen om die weer in te voeren. Alleen al om te voorkomen dat criminelen uit de oostelijke EU-provincies hier binnenkomen of gemakkelijk kunnen vluchten.

Wat zijn dan nog de voordelen van de EU? Wel, natuurlijk dat betalen mag (moet)  en uw geld ziet verdwijnen in bodemloze putten, en dat u hogere politieke machthebbers over u gesteld krijgt.

Zolang geld regeert houden we die open grenzen

MJ 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Zolang geld regeert houden we open grenzen (ingezonden)”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    En moeten we zelfs onze portemonnee openhouden voor die “geweldige overheidsoplossingen” die “goed” voor ons en onze toekomst zijn. Hoe goed dat allemaal is zien we aan de verdere verloedering en afbraak op velerlei gebied in NL…en in Europa !!!

Leave a Reply