Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
(Almelose) VVD en hondenbelasting

 

3799113

 

Het geeft altijd een goed gevoel toch? Te weten dat jij met een gerust hart op jouw diervriendelijke partij kan stemmen. Wie wil er nu dieronvriendelijk zijn? Niemand toch?

Dieren kunnen zich niet tegen ons verdedigen. Daarom is het goed dat er in Almelo een politieke partij is die ook diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Het kan verkeren….gisteravond zaten ze gebroedelijk naast elkaar in het radio-programma RUMOER, rechts- en links liberalen om samen een oplossing zien te vinden wat te gaan doen aan de al jarenlang slepende kwestie van de hondenbelasting. De Partij Vrij Almelo is verrast dat de Almelose VVD-fractie in ons huidige plaatselijke klimaat ineens kiest voor een ietsje-pietsje diervriendelijker koers.

Waar komt die diervriendelijkheid ineens vandaan? Gaat het om de belastingcentjes of heeft het meer te maken met de aanstaande raadsverkiezingen? De VVD moet haar dieronvriendelijke houding wijzigen omdat de partij anders nog meer achterban gaat verliezen. Vandaar de samenwerking met hun liberale collega’s van ALA. Want die verschillen zullen snel te overbruggen zijn want de (Almelose) VVD heeft de afgelopen jaren al bewezen zo rekbaar te zijn als elastiek.

Dat past uitstekend binnen de liberale ideologie om naast de belangen van mensen, ook de belangen van dieren na de verkiezingen terug te draaien. Met het oog op de a.s. gemeenteraadsverkiezingen over zes maanden, moet de Almelose VVD-fractie zich steeds meer achter de oren gaan krabben. Niet leuk dus…..

Zolang ze maar op het pluche mogen blijven zitten, ze hebben nu zes zetels in de raad, bij nieuwe verkiezingen zal het moeilijk zijn om dat geweldig resultaat te evenaren.

Daarom genieten ze er van zolang het nog kan…..

Harry de Olde

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “(Almelose) VVD en hondenbelasting”

  1. Melina schreef:

    Ik denk dat het met de aanstaande verkiezingen te maken heeft, de VVD is helemaal niet zo sociaal en diervriendelijk, en voelt de bui al hangen bij de aankomende verkiezingen! De mensen in het land zijn de grote regerende partijen zat die ons al 35 jaar voor liegen en bedriegen, en willen nu zieltjes redden.

  2. Barones Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    Het ziet er naar uit dat de verkiezingen verkeerd gaan aflopen voor VVD,PVDA en hopelijk ook CDA, dit zijn de partijen die ons al tien tallen jaren lang ons aan het uitkleden en verarmen, dankzij Van Agt, Wiegel, KOK, Lubbers, Balkende ,en Rutte en hun partijen zijn we verkwanseld, verkocht, uitgebuit, uitgekleed, bestolen en tot armoe gedreven, de euro door de strot geduwd en het zgn zaligmakend Europa. IK stem 50 plus en niet op deze kwaadwilligen partijen.

Leave a Reply