Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
DE VRIJHEID VAN DE (ALMELOSE) BURGER (ingezonden)

Vrijheid of onvrijheid: De keuze is aan jezelf…

 
Onlangs werden door de Partij Vrij Almelo vragen gesteld aan het Almelose college van de burgemeester en de wethouders. Het betrof het gebruik van drones (boven het Schelfhorstpark):
http://www.vrijalmelo.nl/vragen-aan-college-bw-4/ 
Deze nieuwe tendens, het gebruik van drones, is een wereldwijd fenomeen inmiddels; door de VSA ook toegepast om op afstand mensen te doden, waardoor de dader in psychologische zin een veel grotere afstand tot zijn daden ervaart, zodat zijn geweten (op het moment van handelen) gemakkelijker terzijde geschoven kan worden (uiteraard slechts tijdelijk).

Op de site van Niburu verscheen een artikel waaruit ik graag een kort gedeelte citeer, omdat daar een groot waarheidsgehalte aan ten grondslag ligt, mijns inziens, voor wat betreft onze vrijheid!

Citaat
“Aaron Russo legt ook uit dat de emancipatiebewegingen voor vrouwen in het leven zijn geroepen door de elite om het traditionele gezin te vernietigen. Iets dat vandaag de dag steeds zichtbaarder wordt.Dat Russo gelijk had en dat men er alles aan zal doen om het traditionele gezin met vader, moeder en kind(eren) te laten verdwijnen zodat kinderen vanaf een steeds jeugdiger leeftijd “opgevoed” zullen worden door de staat, blijkt ook uit zomaar een aantal nieuwsberichten de afgelopen week.“Om ‘stereotypering’ te voorkomen heeft de gemeenteraad van Venetië besloten in de toekomst de officiële benaming ‘vader’ en ‘moeder’ niet meer te zullen gebruiken. In plaats daarvan zullen de termen ‘ouder1’ en ‘ouder2’ worden ingevoerd”.”De éminence grise van de Duitse filosofie, Robert Spaemann, is Kuby bijgevallen in haar gevecht tegen wat hij noemt “een antihumanistische ideologie die ons aller vrijheid bedreigt”. Ook de rechtsgeleerde prof. Wolfgang Waldstein prijst haar moed en noemt de genderideologie “een geestelijke verwoesting van enorme omvang”. Waldstein vraagt zich serieus af of het onheil nog af te wenden valt, nu het zich overal in wetgeving en rechtspraak omzet. Kuby zelf denkt dat Europa zich midden in een Kulturkampf bevindt, een culturele oorlog “waarin het om de toekomst van het gezin gaat, van de vrijheid, de menselijkheid, het christendom, de culturele identiteit en het fysieke voortbestaan van de naties”. Daarom roept ze iedereen op zich in te zetten “voor een levensvatbare en levenswaardige toekomst”.  Toch gaat het links-liberale kabinet Rutte, dat onlangs de consumptie nog probeerde te prikkelen met een oproep luxe-artikelen aan te schaffen, stevig bezuinigen op “subsidieregelingen voor kinderen”, zoals de Volkskrant het nogal vervreemdend omschrijft, alsof het toch om een soort huisdieren gaat. Vrijwel alle gezinnen zullen hierdoor worden geraakt. Alles wijst erop dat het niet gaat om een natuurlijke ontwikkeling, maar een van te voren gepland proces. Iets wat Russo maar al te goed begreep.”Einde citaat
Het traditionele gezin, altijd gezien als de hoeksteen (het fundament) van de samenleving, komt steeds meer onder druk te staan. Zo staat in het betreffende artikel te lezen: “De gemeenteraad van Venetië heeft besloten in de toekomst de officiële benaming ‘vader’ en ‘moeder’ niet meer te zullen gebruiken. In plaats daarvan zullen de termen ‘ouder1’ en ‘ouder2’ worden ingevoerd”. In eigen land zijn de mensonterende acties van AMK en Jeugdzorg genoegzaam bekend:
Nu vraag ik me af, of dit laatste (Amsterdam: “Alle jonge ouders krijgen te maken met de ouder- en kindadviseur. Zij zullen in de regel voor het eerst met de ouder- en kindadviseur kennis maken tijdens een huisbezoek twee weken na de geboorte van het kind.”) t.z.t. ook in Almelo ingevoerd gaat worden. Het doet mij in ieder geval goed te horen dat de huidige wethouder Mieke Kuijk van mening is dat uhp’s (uithuisplaatsingen) zoveel mogelijk vermeden dienen te worden.
Wanneer de thuis-woon-situatie gehandhaafd wordt en er daarbij ondersteuning/advies gegeven wordt, dan is dat niet alleen veel goedkoper, maar ook geweldig veel beter wat betreft de herstelmogelijkheid van de harmonische omgang met elkaar, binnen het gezin. De beelden van het filmpje  maken duidelijk dat er in geval van uhp inderdaad sprake is van (zoals twee reageerders verwoorden):
“Ook deze kinderen hebben dus ’n levenslang trauma wie helpt hun later daarmee??”
“Jeugdzorg creëert kinderen met persoonlijkheidsstoornissen. Het is ongelofelijk dat dit mogelijk is in Nederland en dat de politie hier aan meewerkt. Vreselijk.”
Het zal ons onmiddellijk duidelijk zijn dat “behandeling” van kinderen met deze ervaring, in de toekomst nog veel meer zal gaan kosten, mocht de psychiatrie al in stáát zijn én bereid om dergelijke “behandeling” toe te passen. (Momenteel past zij voornamelijk gedragstherapie toe, hetgeen ik toch beslist een kwestie van bedrog vind. Want gedragstherapie zorgt er nu juist NIET voor, dat iemand weer meer zichzelf wordt.) Momenteel is mij een Enschedese situatie van moeder + twee kinderen bekend, waar AMK en Jeugdzorg ook alleen maar de kant van uhp uit willen gaan, terwijl de genoemde redenen volkomen onterecht zijn. Komt dit in Almelo ook voor? Misschien willen Almelo-ers (eventueel anoniem) laten weten of zij zelf deze pijnlijke en destructieve ervaringen hebben.
Daarnaast vraag ik me af, of de Almelose politie de komende tijd opnieuw drones gaat inzetten. Want gaat de gemeente Almelo ons nu het onjuiste voorbeeld geven: http://www.almeloosweekblad.nl/?pagina=nieuws&nieuws_id=16054&titel=Almelo_tapt_telefoongesprekken_van_ambtenaren_en_burgers_
De overheid die wantrouwen naar haar burgers tentoon spreidt? (Zie hoe het bij onze zuiderburen gaat[inclusief reacties betreffende vertrouwen versus wantrouwen]: http://www.klasse.be/leraren/37303/afgevraagd-vingerafdruk-als-registratie-op-school/#comment
En o ja, ik pleit natuurlijk voor het afschaffen van de kindercrèches; babies en peuters weer bij moeder (in plaats van staatsopvoeding), opdat zij een stevig fundament voor hun latere zelfstandige volwassenheid kunnen laten ontstaan (en daarmee dienstbaar kunnen zijn aan de maatschappij, in plaats van hulpbehoevend)!
http://www.hartverwarmendwijs.nl/Hartverwarmendwijs/Home.html 
Ter overweging:
Waarom is er een plan opgevat om de Jeugdzorg aan de gemeenten over te dragen?
http://martinvrijland.com/2013/09/18/de-jeugdzorg-heeft-de-toekomst/ 
(“Wordt de staat de regisseur van uw gezin en de baas over uw kinderen?”)
 “Maar het mooie is dat er ergens in Nederland een organisatie is die op de loer ligt. De politie doet namelijk melding bij Bureau Jeugdzorg van elk incident waar een kind bij aanwezig is. En dan mag je op gesprek komen. Dat gaat allemaal heel vriendelijk en gemoedelijk. De koffie vloeit rijkelijk en de complimenten vliegen om je oren. Natuurlijk wordt je kind ook uitgenodigd voor een gesprek en je kunt er donder op zeggen dat die ook compleet uitgehoord wordt. Terecht, toch? Nou ja, er is dan wel vrijspraak geweest, maar dat doet er even niet toe.”Indicatiebesluit?
                                                                                                                                                                                                                       Bert (fam. maathuis)
 W’broek

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “DE VRIJHEID VAN DE (ALMELOSE) BURGER (ingezonden)”

  1. dick dooren schreef:

    Met citaten verbeter je niet de Almelose politiek.

Leave a Reply