Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Waarom houden katten van kartonnen dozen?

 

Afbeelding 6709

 

 

De perfecte kattenval is en blijft een (kartonnen) doos. Ze lijken er niet aan te kunnen weerstaan, maar waarom eigenlijk? Op die vraag heeft wetenschapper Stephen Zawistowski een kristalhelder antwoord.

“Katten houden van dozen omdat het cryptische dieren zijn. Ze verstoppen zich graag en een doos biedt hen een veilige omgeving. Wanneer ze erin kruipen kunnen ze niet ongezien benaderd worden langs de zij- of achterkant. Ze kunnen vanuit hun doos de wereld gadeslaan en als er iets boeiends gebeurt, kunnen ze er halsoverkop uitspringen om na de actie hun beschermd plekje weer op te zoeken”, klinkt het.

 

kat-verzot-op-te-kleine-doos-video-id1405021-1000x800-n

 

8153407903_1c5d01dbd0_b

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply