Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wordt kandidaat raadslid voor de gemeente Almelo

 

Partij Vrij Almelo - Een gevoel van Vrijheid2

Partij Vrij Almelo

 

De Partij Vrij Almelo heeft momenteel in Almelo een zetel. Dat moeten er in 2014 natuurlijk meer worden. Het is tijd voor een ander beleid: Partij Vrij Almelo. De Partij Vrij Almelo wil niet alleen dat inwoners van Almelo weer gehoord worden, maar ook dat zij daadwerkelijk zien wat er gebeurd in de gemeente en zij een belangrijke rol in de lokale politiek gaan spelen. Daarvoor is een transparant en eerlijk bestuur nodig.

Functiebeschrijving:

Dus wilt u meer doen dan enkel uw stem uitbrengen bij de Almelose gemeenteraadsverkiezingen in Maart 2014 en wilt net als de Partij Vrij Almelo de mens centraal stellen en het sociale aspect aanzienlijk meer aandacht geven.

Vindt u ook dat een transparanter bestuur en een veiligere omgeving belangrijke punten zijn? Denkt u, net als wij, dat het bestuur in Almelo stukken beter kan? Steun dan de Partij Vrij Almelo en wordt kandidaat raadslid.

Als kandidaat raadslid vertegenwoordigt u de standpunten van de Partij Vrij Almelo in de Raad van de gemeente Almelo. U staat op een verkiesbare plaats op de lijst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Tot die tijd werkt u in een enthousiast en gevarieerd team aan een goede en sterke campagne zodat de Partij Vrij Almelo volgend jaar meer zetels zal halen. Onderdeel van de activiteiten is het organiseren van contacten met de Almelose bevolking en het uitwerken van beleidsvoorstellen om ons verkiezingsprogramma verder aan te scherpen en ter ondersteuning van het huidige raadslid.

Functie-eisen:

–        Instemming met de doelstellingen van de partij en het partijprogramma

–        Enthousiasme, passie en ambitie voor de politieke standpunten van de Partij Vrij Almelo

–        Zowel binnen als buiten de gemeenteraad de standpunten van de Partij Vrij Almelo kunnen verwoorden en met overtuiging kunnen beargumenteren

–        Niet bang om de mening van de Partij Vrij Almelo te uiten en te verdedigen, ook al gaat deze tegen andere meningen in; niet bang om in debat te gaan

–        Op de hoogte zijn van wat er speelt in Almelo en daarop de visie van de Partij Vrij Almelo altijd kunnen toepassen

 

Voelt u zich na het lezen van bovenstaande geprikkeld?

Neem dan gauw contact op met de Partij Vrij Almelo.

 

Wilt U:

Geen vriendjespolitiek en willekeur

Minder regels en bemoeizucht

Meer inspraak voor de burger

Goedkoper wonen, lagere lasten

Minder criminaliteit en drugsoverlast

Actief beleid voor ouderen, gehandicapten, zieken en sociaal zwakkeren

Gewoon doen om gekker te voorkomen

Ja !

Partij Vrij Almelo…..WIE ANDERS

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Wordt kandidaat raadslid voor de gemeente Almelo”

  1. Irene schreef:

    Mooie tekst !

Leave a Reply