Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PvdA’ers en hun integriteitscode

Circus-normen-waarden1

 

PvdA-ers blijken erg gevoelig te zijn voor macht en voor geld uit publieke middelen. Op zich is dat niets bijzonders. Maar PvdA-ers beweren ook dat ze idealisten zijn. Vooral bij armoedebestrijding. Maar eerst zorgen ze altijd voor zichzelf. Ze laten elkaar nooit in de steek en zijn nationaal en internationaal zeer actief. Maar natuurlijk denken ze altijd eerst zelf aan hun eigen leef en arbeidsomstandigheden.

‘Tja, daar zitten ze nu die prominente pleiters voor een betere samenleving. Hadden ze elkaar die integriteitscode maar onder de ogen en in de strot geduwd.

Want:

Wie het tuintje van een ander wiedt, ziet zijn eigen onkruid niet.

 

http://www.pvda.nl/data/catalog/13/3294/4/PvdA_Erecode.pdf

 

Reactie:

De meeste gevallen die de laatste maanden in de publiciteit zijn gekomen hebben betrekking op politici van de VVD, maar de mensen die ze in de publiciteit brengen zijn meestal leden/sympathisanten van de PvdA.

Nu PvdA en VVD samen in het kabinet zitten vindt er iets als een heroriëntering plaats, lijkt het wel.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “PvdA’ers en hun integriteitscode”

 1. MJ schreef:

  Zoals een oud PvdA-fractievoorzitter in de Almelose gemeenteraad het ooit verwoordde: “Wat gaat het college en de gemeenteraad doen om de integriteit verder handen en voeten te geven?”

  In Almelo is er dus nog (ooit) hoop!!

 2. Wim ziet het niet meer zitten schreef:

  Tja, als je niet meer van de rijken kunt stelen dan kom je dus bij andere groepen in onze samenleving uit. Oeps….die hadden ook al niets.

 3. Melina schreef:

  Precies Wim, vroeger stalen ze en verrijkte ze zich door piraterij, slavernij, landje pik en de zgn koloniën leeg plunderen, en die hebben ze niet meer dus jan met de pet te lul. zelf vullen ze hun zakken, onder Bak-ellende en zijn bezuinigingen namen ze zelf tot 3x een loonsverhoging van 30%.

Leave a Reply