Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De politieke gezelschappen van Almelo (ingezonden)

 

raad8529-64-600x398

Gemeenteraad van Almelo

 

De politieke gezelschappen van Almelo gaan zware jaren tegemoet. Vanaf maart 2014 wordt de Gemeenteraadszaal in het Almelose stadhuis omgedoopt tot het Theater van de Lach en een Traan. Het Almelose volk krijgt medio volgend jaar jaar iedere maand een avond lang vertier in de gemeenteraadszaal aangeboden. De waterlanders vloeien vooral nu. De huidige Groen Links fractie is door de kiezer van Almelo al afgeserveerd en de VVD wordt gehalveerd. De PvdA zal ook wel de nodige zetels verliezen. Het CDA profiel is vrijwel gelijk aan de landelijke ideeën over de samenleving: braaf, beetje verlegen en niet bepaald een liefhebber van geestverruimende middelen; behalve een flinke pot bier en een goed glas wijn. Die harddrugs behoren immers tot de primaire levensbehoeften van de Almeloër. Het financiële klimaat zal ook verslechteren en dat wordt voor Almelo een ramp. We hebben een Haagse regering die nog steeds geld uit geeft dat we helemaal niet hebben. Dus blijven we lenen: voor ontwikkelingshulp, De EU, de ECB, de IMF, de VN, de Palestijnse terreurorganisaties, de milieumaffia, de Griekse maffia, te terreurbestrijding in Malie, de uitkeringen in Marokko en de wachtgelden voor incompetente of corrupte bestuurders. Hoe lang nog?

Terug naar de toekomst. We krijgen de komende vier jaar vermaak van de bovenste plank. Met de Partij Vrij Almelo (PVA) komt het wel goed. Echt zorgen maak ik mij over de vele partijen in de gemeenteraad.

Hij ontfermt Zich dus over wie Hij wil en Hij verhardt wie Hij wil.

ontfermt= geloof.

verhardt=ongeloof.

Dat denk ik ook.

 

Dick Dooren

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply