Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Harde kritiek Bond van Wetsovertreders op politieactie Pool

 

vast

De Almelose politie is volgens de BVW ernstig het boekje te buiten gegaan door een Poolse veelpleger zonder pardon op de trein te zetten.

 

Reactie:

Het is toch juist goed dat de politie zoekt naar andere oplossingen? De pool gaf zelf aan dat hij terug wilde. Het alternatief was hetzelfde ritueel blijven uitvoeren zodat hij over een jaar 132 delicten heeft gepleegd.
Werkt het niet en keert hij terug, jammer maar hebben ze in ieder geval iets geprobeerd. En over de kosten: 66 keer oppakken, registreren, cel bezet houden en alle rompslomp die daarbij komt kijken is ook niet gratis. Dat kaartje is binnen een mum van tijd terugverdient voor de belastingbetaler. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ongemakken en kosten voor de winkeliers.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/11/wel_een_lekker_goedkope_oplossing_voor_een_groeiend_probleem.html

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

5 Comments to “Harde kritiek Bond van Wetsovertreders op politieactie Pool”

 1. Frank schreef:

  Ik neem aan dat justitie en de top van politie hebben gefaald en het probleem laten opknappen door “lagere” politiemensen? Vandaar die “angstcultuur” bij de gewone politieman of vrouw.

 2. dick dooren schreef:

  Kunnen we deze agenten geen leuk weekend aanbieden als dank? Misschien is het politiebudget hoog genoeg om nog meer van die Oost-Europeanen op de trein te zetten.

 3. Irene schreef:

  De politie in Almelo moet niet de illusie hebben dat ze hiermee deze poolse recidivist levenslang uit Nederland weg hebben want let maar op: die pool vond dat door de politie gefinancierde familiebezoek wel interessant en als elastiek springt hij weer terug naar Almelo dankzij de open grenzenpolitiek binnen de euro-grenzen. Dezelfde agenten ontgaat wellicht het feit dat het al jaren, sinds de jaren’90 van de vorige eeuw, beleid is van de huidige minister van Justitie Opstelten dat veelplegers, zoals junks e.d., voor langere tijd opgesloten kunnen worden waardoor de bevolking tegelijkertijd voor langere tijd verschoond blijft van zijn delicten. Een beetje dom dus om koningin Maxima te citeren !

 4. MJ schreef:

  Er is alvast 1 Pool richting MoelandiĆ« gestuurd om z’n moelandische makkers huilend van het lachen mede te delen dat je in Nederland met alle egards ontvangen wordt als je het boevenpad op wil. En als je ’t te bont maakt, krijg je gewoon een lift naar ’t station en een enkeltje naar je moeder.

 5. Melina schreef:

  Deze agenten verdienen een onderscheiding

Leave a Reply