Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Ook VVD steunde Motie Partij Vrij Almelo niet

 

 

Veelplegers hebben een groot aandeel in de gepleegde criminaliteit en ervaren overlast. De politiek moet een belangrijke rol spelen in de aanpak van deze stelselmatige daders. De decentralisaties in het sociale domein vormen een kans om deze stelselmatige daders effectief aan te pakken onder regie van de gemeente.

Criminaliteit is een veel voorkomend probleem in Almelo, dat zorgt voor overlast en onveiligheidsgevoelens onder de burgers. Het staat de laatste jaren hoog op de politieke agenda, dat blijkt steeds weer tijdens de verkiezingscampagnes waarin criminaliteit en veiligheid steevast één van de belangrijkste thema’s zijn. Dat wordt nog eens bevestigd in het regeerakkoord van het huidige kabinet, waarin de bestrijding van criminaliteit een prominente rol vervult.

Het is triest dat tijdens de begroting van 2014 Almelose politici nauwelijks aandacht hadden voor de PVA Motie en de impact van criminaliteit. Het is bovendien ongelooflijk dom om de motie van de PVA niet te steunen. Wanneer gaan politici in Almelo zich nu eens realiseren dat de gemiddelde Almeloër spuugzat is van alle overlast en gebrek aan rechtshandhaving en rechtsuitvoering?

De Almelose VVD toch een partij waarvan je zou verwachten dat zij de bestrijding van criminaliteit hoog in het vaandel hebben staan liet afweten en steunde de Motie van de Partij Vrij Almelo niet.

Straks lopen de campagnemachines weer warm en wil de VVD hun strijd tegen overlast en criminaliteit weer uitbreiden. Want volgens de VVD moet ook de Almelose samenleving worden beschermd tegen (veroordeelde) criminelen.

Harry de Olde

VVDstraf

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “Ook VVD steunde Motie Partij Vrij Almelo niet”

 1. MJ schreef:

  Je kunt normale mensen niet aan het lijntje houden door hun voortdurend iets te beloven.

 2. Irene schreef:

  Hoe langer je in de politiek zit hoe meer je die oplichters gaat haten en hoe sneller ze hun kiezers in de steek laten. Al is de leugen nog zo snel, Harry achterhaalt ze wel ! Een rijm om alvast in Sinterklaasstemming te komen….

 3. Sjoerd Visser schreef:

  Wilhelmus van Nassaue
  wat heb ik grote spijt.
  Mijn schild ende vertrouwen
  ben ik al jaren kwijt.

  Het lijkt erop dat de landelijke politiek al vele jaren in een Sinterklaasstemming is…behalve naar de inwoners van dit land!

 4. Barones Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  O mooie guiliotinne jij schitterde ooit in de zon
  en liet menig kopje rollen
  o mooie guiliotinne wanneer sta jij weer te schitteren in de zon
  en laat de dieven hollen, omdat anders hun kop gaat rollen
  o mooie guiliotinne kun je niet aan boord van sinterklaas om te komen tijdens het wildgeraas.
  o guiliotinne kom maar binnen met je baas
  want er wacht hier op u een dwaas!

Leave a Reply