Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Dag 2013…..Tot ziens 2013…..Hallo 2014…!!!

PVA - Kerstkaart 2013-2014

                                                                                                                                                                                                                     
Nog even en dan zijn we weer op het einde van het oude jaar. Van hieruit willen wij iedereen fijne kerstdagen en een heel goed, gezond en gelukkig 2014 wensen…..!!
 
Nu het jaar naar zijn eind loopt, dan zijn er altijd van die momenten die je tot nadenken stemmen……bijvoorbeeld over het nut en noodzaak van besloten vergaderingen, maar ook over de ontstane beeldvorming die na die besloten vergaderingen ontstaan.
Terugkijkend hebben we daar een rot gevoel aan over gehouden. Wij vinden dat je elke inwoner van Almelo moet willen bereiken om mensen te helpen die dit zelf niet kunnen. We willen een luisterend oor zijn en klaar staan voor iedereen in de gemeente die met problemen rondloopt. Omdat wij vinden dat mensen die aandacht en hulp verdienen het vaak op dit moment niet krijgen. De Partij Vrij Almelo durft kritisch te blijven, daar waar het nodig is.
 
Ons motto is en blijft lokaal betrokken zijn, want politiek bedrijven begint altijd bij de burger. 

Namens het bestuur en alle vrienden van de Partij Vrij Almelo: Fijne feestdagen….

 
Harry de Olde,
Fractievoorzitter Partij Vrij Almelo
 
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Dag 2013…..Tot ziens 2013…..Hallo 2014…!!!”

  1. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    IK hoop dat 2014 een beter jaar gaat worden, vooral voor de PVA met een zege overwinning bij de verkiezingen en dat de grote partijen geminimaliseerd worden.

Leave a Reply