Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De toekomst van Almelo staat of valt met slimme mensen (2)

 

Koopzondag010 19-09-2010

 

Zullen we straks weer vaker een gezellig dagje binnenstad Almelo doen? Als het aan de Partij Vrij Almelo ligt wel. Vooral kleine boetiekjes, afgewisseld met cafés moeten het straatbeeld gaan bepalen. Winkeliers moeten volgens ons daarom extra hun best gaan doen om de klanten binnen te gaan halen: De passie van de winkelier moet omhoog, winkelen moet weer een uitje worden. Zie het als een jager (de winkelier) die regelrecht op zijn prooi (de consument) moet afgaan.” Een vriendelijk welkom en een kopje koffie horen daar zeker bij.

Ook zullen we allemaal gaan terugverlangen naar de buurtwinkel: “Een bakker, slager en drogist om de hoek. Dát wordt ook steeds belangrijker.

De grote winkelketens zullen langzaam uit het drukke straatbeeld verdwijnen richting de randgebieden van de stad want die consument bepaalt thuis al wat hij of zij gaat kopen. Dan wil je gewoon even in je auto stappen en alles op één plek hebben en dan bij aankomst het liefst parkeren voor de deur.

Harry de Olde

http://www.vrijalmelo.nl/2013/09/de-toekomst-van-almelo-staat-of-valt-met-slimme-mensen/

‘Knuffelwinkels’ gat in de markt

Ondernemers met kleine speciaalzaken hebben de toekomst.

http://www.mkbservicedesk.nl/5239/knuffelwinkels-gat-markt.htm#

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “De toekomst van Almelo staat of valt met slimme mensen (2)”

  1. Melina schreef:

    Hopen dat er dan ook slimme mensen plaats nemen in het bestuur van B&W.

Leave a Reply