Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo steekt minima hart onder de riem

 

COEN1654

Leden van de Partij Vrij Almelo aan de koffie bij Nielz

 

Naar aanleiding van de actie van Present en Nielz heeft de Partij Vrij Almelo besloten het initiatief toe te juichen. Iedereen die een consumptie gebruikt bij Nielz kan een extra kopje koffie afrekenen voor mensen die niet in staat zijn een restaurant te bezoeken. De Partij Vrij Almelo bood in de persoon van fractieleider Harry de Olde aan Nielz een spaarvarken met inhoud aan. De Partij Vrij Almelo die de minima op alle mogelijke manieren tegemoet wil treden zal geen mogelijkheid onbenut laten hierin een rol te vervullen. De partij gaat de armoede onder de bevolking zeer aan het hart. Ze roepen dan ook al hun plaatsgenoten de actie te steunen. Nielz juicht de actie van de Partij Vrij Almelo toe en was dan ook aangenaam verrast.

 

COEN1664

 Het begin is er, nu de rest nog

COEN1665

Het gevulde spaarvarken

COEN1667

Fractieleider Harry de Olde overhandigd Nielz het spaarvarken met inhoud

COEN1666

In gesprek met TCTubantia

 

Foto’s Coen Mulder

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply