Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Promofilm Partij Vrij Almelo

COEN1299

Foto: Coen Mulder

Bekijk enkele speerpunten van onze partij via onze promofilm. Op naar de verkiezingen van 2014! Almelo is van ons allemaal!


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Promofilm Partij Vrij Almelo”

  1. Melina schreef:

    ziet er goed uit Harry, proficiat!

  2. frank schreef:

    Een mens en diervriendelijk beleid, daar gaat het om.

Leave a Reply