Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA wil blijven bouwen aan vernieuwing en leefbaarheid van de stad
Partij Vrij Almelo - Een gevoel van Vrijheid

De Partij Vrij Almelo wil blijven bouwen aan vernieuwing en leefbaarheid van de stad, met behoud van de culturele waarden die ons lief zijn.  Onderdeel daartoe is het leven in onderlinge verdraagzaamheid.  De Partij Vrij Almelo wil de handen uit de mouwen steken.  Zo zien we dat het niet goed gaat met het huidige beleid van de gemeente. Het huidige college ziet zich daarom genoodzaakt, ter financiering van de vele grote en onnodige uitgaven, de individuele belastingen van de Almeloërs nog verder te verzwaren.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/09/komen-er-in-maart-2014-nieuwe-lijken-uit-de-kast-2/

Eén ding is zeker, er moet wat veranderd worden in onze stad. Iedereen heeft schijnbaar een eigen agenda en in achterkamertjes worden de deals gesloten, ten koste van de Almelose burgers. De Partij Vrij Almelo streeft naar openheid van bestuur, het gaat tenslotte om u beste mensen.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/03/geheim-vergaderen-zin-of-onzin/

Kijk eens hoeveel geld er is verspild in onze gemeente. Kijk eens naar het voormalige Fortezza waar het college fout op fout stapelde en wat een kapitaal, zeg maar: uw belastingcenten heeft gekost. Dan hebben we het nog niet over het nieuwe gemeentehuis als prestigeproject gehad en niet te vergeten Waterrijk, wat een plan zonder visie was.

De poortaffaire waar de gemeente geen opening van zaken wil geven.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/07/belangenverstrengeling-en-machtsmisbruik-in-almelo/

Onbetrouwbaar is dit college door hun eigengereide en schimmige optreden. Kijk naar de horeca waar je alleen zaken met de gemeente kunt doen als je in de horecaclan zit.  Kijk naar de dwangsommen opgelegd aan een hardwerkende ondernemer die het niet meer ziet zitten en vertrekt uit Almelo. Daar heeft de Partij Vrij Almelo grote moeite mee. Wat er moet gebeuren is duidelijkheid naar de burger toe. Daar staat de Partij Vrij Almelo voor. Niet meer en niet minder.

http://www.vrijalmelo.nl/2011/08/komst-deurwaarder-ondergang-van-dolle-pret/

Volgend jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen en kunnen we afrekenen met de gevestigde orde die al jarenlang dictatoriaal gedrag vertoond. Ook de veiligheid van de Almelose burger moet beter geregeld worden.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/07/raadsleden-en-veiligheid/

We worden op dit moment geplaagd met een inbraakgolf maar ziet u na negen uur s ’avonds nog wel een agent op straat? De PVA is van mening dat de Nederlandse burger bescherming verdiend.

Wij zullen er alles aan doen om de naam Partij Vrij Almelo synoniem te laten zijn voor een leefbare gemeente Almelo.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/08/misdaad-zonder-grenzen/

Vertegenwoordigers van onze partij zijn continue de ‘boer’ op om te inventariseren hoe en op welke manier wij voorzien kunnen worden van nog meer en vooral de juiste informatie over wat er leeft en heerst binnen de Almelose gemeenschap.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/01/partij-vrij-almelo-op-bezoek-bij-eenzame-ouderen/

Zonder uw hulp kan dat echter niet. Voor u is het ook van belang om te weten dat de politieke prioriteit van de Partij Vrij Almelo ligt en altijd zal liggen op het vlak van een verantwoorde, sociaal maatschappelijk en leefbare gemeente Almelo.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/05/sociale-betekenis-van-dienstencentrum-de-riet/

Eerst zorgen voor mensen en menselijkheid en pas op de tweede plaats de zakelijke benadering. Nu wordt dat te vaak omgedraaid en staan inwoners letterlijk en figuurlijk in de kou!

http://www.vrijalmelo.nl/2011/09/ah-mag-naar-vroegere-taxicentrale/

De Partij Vrij Almelo is bereid bestuurlijke verantwoording te nemen om veranderingen tot stand te brengen. Wel hebben we hierbij uw steun en stem meer dan hard nodig.

 

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “PVA wil blijven bouwen aan vernieuwing en leefbaarheid van de stad”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    We leven nu in het “gelijk” van de “meerderheid”. (Ook al is die in Almelo tot stand gekomen door een MINDERHEID van kiezers…namelijk nog niet eens 49% opkomst!)
    Door de uitkomst van hun “oplossingen” is het land (dus óók Almelo) en de vele inwoners in verval.
    En OPVALLEND is dit: http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/rijk-bezuinigt-vooral-buiten-den-haag.9176095.lynkx

Leave a Reply