Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Teckel wandeltocht op zondag 12 januari 2014

 

maatveld

Restaurant ’t Maatveld 

 

Voor de 7 de keer wordt er weer een teckel wandeltocht georganiseerd. U bent van harte welkom met of zonder teckel. De wandeling gaat dit jaar niet door de Gravenallee maar door het prachtige natuurgebied ’t Nijrees.

70386194

Het Nijreesbos

 

Vertrek om 13.30 uur vanaf het parkeerterrein van restaurant ’t Maatveld, Tusveld 31-33  7627 NX  Bornerbroek. 

Tijdens deze ca. 6 km lange wandeling is er ook tijd voor een korte  pauze waar u een heerlijk glas glühwein of een warme kop chocolademelk wordt aan geboden door Jeroen Bos van “De smaak van” Doelenstraat 17 Almelo.  Ook is er weer een heerlijke kop warme snert die wordt aangeboden door restaurant  “Maatveld” Tusveld Bornerbroek.

IMG_5464-600x449

De Smaak Van…

 

Tijdens deze wandeling moeten de honden wel aangelijnd zijn. En natuurlijk is er ook gedacht aan het welzijn van de hond, want na de wandeling wordt er een heerlijke versnapering aangeboden door dierenspeciaalzaak “Jan de Roo” Vincent van Goghplein Almelo.

Na afloop wordt van iedereen een kleine (mag ook grote) vrijwillig bijdrage gevraagd . Deze bijdrage komt geheel ten goede aan de “Stichting dierenzorgcentrum Almelo” voor de bouw van een nieuw dierenzorgcentrum.

image002

De opbrengst van deze wandeltocht komt geheel ten goede aan het nieuw te realiseren Dierenzorgcentrum

 

Tot ziens in de prachtige natuur die het “Het Nijrees” ons te bieden heeft.

 

Voor inlichtingen: Trimsalon  Jeannette Kuipers 0546-823270    

                                 Gerrit Zwienenberg 0546-811490 of 06-41386536         

 

IMG_5462-600x449

Teckel wandeltocht Gravenallee 2012

                                   

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Teckel wandeltocht op zondag 12 januari 2014”

  1. Jansema schreef:

    Wij doen zeker mee aan deze wandeltocht onze teckels kunnen niet wachten. Vorig jaar was ook een groot succes. We zijn blij dat de opbrengst weer naar het nieuw te bouwen dierenzorgcentrum gaat in Almelo.

Leave a Reply