Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Aantal woninginbraken neemt toe

3249218819

 

Het aantal woninginbraken is vorig jaar voor het vijfde jaar op rij toegenomen. Niet meer dan circa 10 procent van de inbraken wordt opgelost.

Laptops, televisies, sieraden en geld. Niets in particuliere woningen is veilig voor de dieven. Maar wie zijn de inbrekers? Het lijkt vooral om gelegenheidsdaders te gaan die op basis van persoonlijke drijfveren een inbraak plegen. Tegelijk zijn er steeds meer georganiseerde groepen die op grote schaal inbraken plegen. Zij zitten niet vast aan een bepaalde straal rondom hun eigen woning –omdat ze de omgeving goed kennen– maar zijn actief door het hele land.”

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply