Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo ruilt democratie in voor dictatuur

 

Het Almelose college probeert nu al over zijn graf heen te regeren. Ze voelen haarscherp aan dat de Almelose burgers geen vertrouwen meer hebben in hun functioneren. Als de oude coalitiepartijen weer aan het bewind komen willen ze overgaan op een raadsprogramma. Dus in de achterkamer van het college wordt beslist hoe u verder wordt geplukt.  De coalitie regeert en raadsleden van de oppositie wordt buitenspel gezet. Dus Almelose plaatsgenoten, allemaal 19 maart naar de stembus om af te rekenen met dit terroriserend bestuur. De PVA heeft het helemaal gehad met deze coalitie en wil maar één ding, democratische besluiten en vooral een democratisch bestuur in Almelo. De kans is ook groot dat een aantal kiezers thuis zal blijven. Veel burgers roepen wel dat politici nooit naar hen luisteren, maar blijven tegelijkertijd massaal weg bij belangrijke beslissingsmomenten. Nu kunnen we afrekenen met dit bewind dus ga allemaal stemmen. Stem lokaal en niet op een landelijke partij.

Alleen tijdens verkiezingen hebben we een stem. De Partij Vrij Almelo richt zich uitsluitend op ons eigen Almelo. Als er een stemmenwinst door Partij Vrij Almelo wordt geboekt, kan geen enkele landelijke politicus daaruit voordeel halen. Wel de conclusie trekken dat vooral ook op plaatselijk niveau onvrede bestaat tegen het door hen gevoerde beleid. 19 Maart, dag van de afrekening.

Met vriendelijke groeten,

Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Almelo ruilt democratie in voor dictatuur”

  1. frank schreef:

    Een raadsprogramma is een dictatuur van de meerderheid

  2. Melina schreef:

    De democratie is al een leugen en al helemaal in Almelo. In Nederland kun je beter zeggen dat we een democratische dictatuur hebben.

Leave a Reply