Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Criminaliteit groot probleem in Twentse grensgebied
Categories: Veiligheid

crimi-autodief

 

Ondanks de lagere criminaliteitscijfers werd vorig jaar meer melding gemaakt van woninginbraak en computervredebreuk dan voorgaande jaren. Daarnaast blijft oplichting een groot probleem in Nederland. Sinds 2005 is het aantal gemelde oplichtingen gestegen van 10.750 naar ruim 23.000 vorig jaar.

Steeds meer Roemeense en Bulgaarse criminelen hebben ons land ontdekt als een paradijs voor het uitoefenen van hun metier. Betaalautomaten skimming, beroven van met name oudere niets vermoedende burgers of gewoon snel de koevoet tussen de keukendeur als bewoners even afwezig zijn, het scala is breed en….. efficïent.

Uiteraard zal het ministerie en de politie dit niet toegeven, integendeel u wordt in slaap gesust met kalmerende woorden dat de criminaliteit juist terugloopt, maar u weet dat een politicus nog nooit in zijn eerste of zoveelste leugen is gestikt, ons land zou dan immers een grote begraafplaats zijn en zouden wij grond aan moeten huren bij de Duitsers of Belgen.

Illustratief zijn de uitspraken van een hooggeplaatste Duitse politieambtenaar uit het aangrenzende Bundesland Nord Rhein Westfalen (NRW). Met name de streek rondom Enschede en het in Duitsland gelegen Ahaus mag zich verheugen op een toenemend aantal “bedrijfsongevallen”. Immers onze A1 geeft een uitstekende aansluiting op het Duitse Autobahn netwerk en zijn de criminelen na een succesvol dagje Nederland zo weer terug in plaatsen als Bochum, Duisburg waar inmiddels hele flatgebouwen door deze cultuur verrijkers worden uitgewoond.

De Duitse politieambtenaar vertelde o.a. dat het plegen van misdaden in Nederland een groot voordeel biedt ten opzichte van NRW. Namelijk als je al gepakt wordt in Nederland, de pakkans ligt onder de 10%, dan is de service die de vaderlandse politie en het O.M. leveren uitstekend. Je wordt met alle egards behandeld, politie en Marechaussee zijn zeer voorkomend, de opvangt in een cel is prima en mocht de zaak al voorkomen, dan zal er een begripvolle rechter zeker rekening houden met je culturele en daaraan verbonden sociaal wat mindere achtergrond en wordt je meestal heengezonden met een kleine boete en/of taakstraf. Trouwens hangende het onderzoek wordt je op vrije voeten gesteld en is er altijd wel een vriendje uit de ruime kennissenkring die je even op ko0mt halen, waarna je je gewoon een tijdje niet in Nederland vertoont. Alhoewel? Filmpjes op AT5 opgenomen op het Amsterdamse Rembrandplein tonen aan dat arresteren, dwijlen is met de kraan wagenwijd open.

http://www.geennieuws.com/2013/04/nederland-het-paradijs-voor-roemenen-en-bulgaren/

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply