Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Een gedachtengang of vooruitblik

naamloos

– Den Haag –

Januari 2015

Premier Wilders, die door versnelde verkiezingen aan het roer is gekomen, roemt de aanpak van Partij Vrij Almelo. Vrij Almelo is de grootste partij geworden na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. De partij heeft direct na de verkiezingen de gemeente-uitgaven, met medewerking van de Almelose bevolking, binnen 6 maanden teruggedrongen naar de meest positieve begroting van Nederland.

Hiervoor krijgt Almelo een extra financiële injectie vanuit Den Haag.

Denken jullie dat dit mogelijk is? Nou, dat is volgens mij in ieder geval waar wij voor moeten gaan 19 maart…….

Wie ben ik en wat zie ik in deze partij?

Ik ben Emiel Nijmeijer. 53 jaar en getrouwd. Ik heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Heb een HBO opleiding midden management en ben op dit moment niet werkzaam.

In de sport heb ik aan breedtesport en aan topsport gedaan. Tevens ben ik scheidsrechter geweest in de valide en invalide sport.

Na erg veel irritatie omtrent het ongelooflijk leugenachtige beleid van dit college was ik van mening dat ik niet alleen mijn grote mond moest open trekken maar dat ik daar ook de consequenties van moest aanvaarden. Ik wilde eens kijken welke partij het dichtst bij mijn persoonlijke ideeën kwam. Al gauw kwam ik terecht bij de PVA.

Minderhedenbeleid, dierenwelzijn, oudereninitiatief en hart voor Almelo spreken mij erg aan. We moeten zorgen dat de mensen in Almelo weer vertrouwen krijgen in de politiek en we moeten van Almelo weer een goede en bruisende stad maken waar heel Overijssel en Nederland niet om heen kan.

De leegstand in de stad, het “weglopen” van bedrijven en het landelijke karakter zijn belangrijke punten in mijn visie omtrent Almelo.

Ik wil daar graag met jullie aan werken. Niet ik sta voorop, maar de bewoners van Almelo, staan voorop.

Laten we het samen doen en van Almelo een stad maken waar we trots op kunnen zijn!

 

Met vriendelijke groeten,

Emiel Nijmeijer.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Een gedachtengang of vooruitblik”

  1. Piet Pineut schreef:

    Recht uit het hart……………

Leave a Reply