Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo is er klaar voor

 

logo pva

 

Nog een paar weken, maar de verkiezingsstrijd is al losgebarsten. Zestien deelnemende partijen in Almelo. Dat is democratie maar het zijn er veel.  De PVA gaat zijn eigen weg. U weet dat we er voor u zijn en niet voor ons zelf. Er moet veel gebeuren de komende vier jaar, daar komt ook nog in 2015 de jeugdzorg en WMO bij wat  belangrijke aandachtspunten worden voor de raad.

En ja, waar moeten de weglopers van VVD en PvdA straks op gaan stemmen. Dat wordt nog een moeilijke zaak. Zelden hebben we bij de landelijke politiek zo veel missers meegemaakt. Met missers doelen we hoofdzakelijk op het uitblijven van maatregelen om de economie te stimuleren. De huizenmarkt is daarbij een belangrijke factor vanwege de verbondenheid door allerlei aanverwante bedrijven. Er is bij het huidige kabinet alleen maar sprake geweest van maatregelen die ernstig hebben bijgedragen aan de malaise in de huizenmarkt. Achter de schermen is de PVA al maandenlang bezig zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart a.s. De kandidatenlijst is bekend; de ‘verkiezingsbeloften’ zijn opgesteld; campagnemateriaal besteld enz…

Het is vooral voor een lokale politieke partij een hectische tijd. En daarna maar proberen -U, de kiezer- over te halen ons uw vertrouwen te geven om de komende periode van 4 jaar te kunnen werken aan een leefomgeving waarin u zich thuis kunt voelen.

In een notendop is dit waarmee we momenteel druk bezig zijn. Zonder gesubsidieerde landelijke politieke organisatie. Zonder noemenswaardig budget. Op Almelose  schaal!
Maar wel met de strijdlust; inzet; felheid en het enthousiasme, kenmerkend voor de Partij Vrij Almelo.
Je werkt immers aan je eigen leefomgeving. Beslist mee over je eigen recreatiemogelijkheden direct naast je deur. Armoedebestrijding, veiligheid en woongenot. Bepaalt welke voorzieningen u het meest belangrijk vindt, als er uit kostenoverwegingen geschrapt moet worden.  Bepaal wat u graag ziet veranderen. Je waakt met de PVA letterlijk over je eigen portemonnee. Stem op de PVA en treed toe tot een warm nest waar u op de eerste plaats komt.

Met vriendelijke groet,

Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

6 Comments to “Partij Vrij Almelo is er klaar voor”

 1. Jansema schreef:

  Ik voel me helemaal gesteund door de Partij Vrij Almelo de afgelopen 4 jaar hebben jullie laten zien dat jullie om de Almeloers geven. En bij alles wat zich in Almelo afspeelt aanwezig bent, waar andere partijen het laten afweten zijn jullie wel aanwezig. Mijn stem hebben jullie ik geloof in de Partij Vrij Almelo, er moet wat gebeuren anders is het te laat. Veel succes 19 maart.

 2. HenkJan schreef:

  Heel veel succes…!!!!

 3. Piet Pineut schreef:

  Inmiddels heb ik me in verschillende zaken verdiept en ben ik erachter gekomen dat ik altijd verkeerd heb gestemd.

 4. Melina schreef:

  @ Piet, beter laat dan nooit

 5. frank schreef:

  Ik hoop dat er deze keer een verstandige keuze wordt gemaakt.

 6. Hendrik.M schreef:

  Beste mensen,

  Veel respect voor deze partij.

Leave a Reply