Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo geeft Lodewijk Asscher een enkele reis

naamloos2

De Partij Vrij Almelo biedt PvdA-voorman Lodewijk Asscher maandag 27 januari een cadeau aan: een enkele reis met de Nederlandse Spoorwegen 2e klas naar Den Haag. Om vooral direct weg te gaan uit Almelo. De politie in Almelo zette laatst ook een ongewenste persoon op de trein, enkele reis, om vooral van de man af te zijn. De Partij Vrij Almelo volgt nu dit idee. Onder leiding van Asscher als verantwoordelijke als minister voor werkgelegenheid is de werkeloosheid in Almelo enorm gestegen. Zo bleek nog uit de arbeidsmonitor vorig jaar dat de werkeloosheid in Almelo met meer dan 20% in een jaar was gestegen. En van alle grote steden wonen in Almelo relatief de meeste mensen met een werkeloosheidsuitkering. 

De Partij van de Arbeid in Almelo nodigt Asscher uit, maar Harry de Olde als fractievoorzitter van de Partij Vrij Almelo ziet de beste man liever direct vertrekken. Volgens De Olde is dat het beste voor Almelo en daar gaat het de lokale partij in Almelo toch om.
Duidelijk is dat de partij van Asscher voor van alles staat, behalve voor de bestrijding van werkeloosheid. PvdA-ers zijn met name goed in het regelen van baantjes voor zichzelf, zoals Asscher op het pluche. De Partij Vrij Almelo hoopt op veel werk in Almelo door een goed beleid, zonder de PvdA, in de gemeente in de komende vier jaar. En op een werkloze meer: Lodewijk Asscher .. want met zo’n kabinetsbeleid kan je beter direct je ontslag aanbieden. Wat De Olde betreft is Almelo beter af zonder PvdA, zowel in kabinet als gemeentebestuur.

                                                                                                                                                                                                                                                Met vriendelijke groeten,
Partij Vrij Almelo
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Partij Vrij Almelo geeft Lodewijk Asscher een enkele reis”

  1. Piet Pineut schreef:

    Een goed verhaal over de bezoekende Asscher en de snel toenemende werkloosheid in Almelo waardoor de MAU-afspraken met het Rijk helemaal in het honderd lopen.

  2. frank schreef:

    Een ingrijpende gebeurtenis waar we niet trots op moeten zijn.

Leave a Reply