Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Scootmobiel past niet in lift van woonzorgcentrum Buurstede

 

IMG_4034

 

St. Joseph maakte mensen blij met een nieuwe lift maar…….Ze zijn er achter gekomen dat er geen Scootmobiel in past maar ook geen brancard. Nu de twee liften in de centrale hal in onderhoud zijn moeten ambulancepersoneel in geval van nood door alle gangen en bochten zijn weg zoeken naar een andere lift. Een gevaarlijke situatie die al enige weken duurt. De liften in de centrale hal worden vervangen door één lift. De oude lift stond al een half jaar buiten werking terwijl in de tweede lift herhaaldelijk mensen zaten opgesloten. St. Joseph belooft de Buurstede bewoners wel meer maar het gedateerde gebouw heeft een fikse onderhoud achterstand.

Dick Dooren

 

IMG_4031

 

IMG_4035

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Scootmobiel past niet in lift van woonzorgcentrum Buurstede”

  1. Scootmobiel schreef:

    Dit zien wij ook vaak in senioren flats/appartementen erg vreemd dat hier geen rekening mee wordt gehouden.

Leave a Reply