Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stem 19 maart Partij Vrij Almelo

 

Licht-uit1-600x515

 

Wij hopen dat onze bestuurders (mede raadsleden) dit plaatje een beetje kunnen waarderen. Lachen is gezond en laten we eerlijk zijn, sinds wijlen Joop Schepers is er niet meer zo veel gelachen…!!!!!

Hopelijk brengen wij daar op 19 maart verandering in……………………

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply