Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Veilige leefomgeving burgers (vragenhalfuurtje)

naamloos

 

Voorzitter,

Eén van de kerntaken van de overheid is het bieden van een veilige woonomgeving voor haar burgers. In die zin draagt de gemeente Almelo een belangrijke verantwoordelijkheid als het gaat om externe veiligheid. Om die verantwoordelijkheid in te vullen kan men er niet omheen een heldere visie op veiligheid binnen de gemeentegrenzen te hebben.

Sinds enkele weken is de woningbouwvereniging bezig met het vervangen van liften in buurstede. Er was al een nieuwe lift gekomen maar deze bleek niet geschikt voor een scootmobiel. Maar ook een brancard past er niet in. Het gevolg is dat in geval van nood de ambulancebroeders van de ene vleugel naar de andere vleugel van het gebouw moeten met de patiënt. Daar is nog een werkende lift. De Partij Vrij Almelo krijgt signalen dat bewoners zich niet veilig voelen in Buurstede met deze situatie.

Onze vraag is, kan St. Joseph de veiligheid van de bewoners garanderen als zich er een calamiteit voordoet?

Want u staat immers voor veiligheid en leefbaarheid in onze gemeente.

Dank voor uw aandacht.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply