Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Geef ze een pak slaag !!

i0060rp

 

Over enkele weken zijn er de gemeenteraadsverkiezingen. Nederland kan voor een politieke aardverschuiving zorgen door NIET te stemmen op de verantwoordelijken voor de afbraak van onze samenleving: PvdA, VVD, D66 en CU.

Kijk niet naar wat men nu allemaal belooft maar kijk naar wat de partijen gedaan hebben. Ze zullen ná de verkiezingen echt niet veel anders doen dan daarvoor. Dus stop met denken dat ‘We kunnen toch niets veranderen’, want op 19 maart kan je het verschil maken. Stel je eens voor dat de coalitie partijen uit de gemeenten worden weggestemd. Wat denk je dat hiervan de gevolgen zullen zijn voor Rutte II in Den Haag? Juist.

Op 19 maart kan je als kiezer het onrecht rechtzetten en de verantwoordelijken een pak slaag geven op hun meest kwetsbare punt. Verdrijf de regeringspartijen uit de gemeenteraden! Laat Rutte en zijn kornuiten weten dat het genoeg is.

Dit is het moment om ook in Almelo veranderingen te krijgen, ga daarom 19 maart naar de stembus en breng uw stem uit op de Partij Vrij Almelo.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Geef ze een pak slaag !!”

 1. Ronald Lubach schreef:

  Harry ik hoop het zo voor je.
  Je bent één van de weinigen die 4 jaar lang actief is geweest en niet een paar maanden voor de verkiezingen uit z’n luie stoel komt zoals zoveel andere gemeenteraadsleden.
  Je hebt het hart op de juiste plek, op de bres voor mens en dier en Almelo waar je al je hele leven woont.

  Ik gun het je van harte en hoop dat mensen eindelijk eens wat lef vertonen.

  40 jaar lang is er eigenlijk maar weinig positief veranderd en veel mensen klagen daar over. Maar als er verkiezingen zijn, zijn het toch iedere keer weer die drie grote partijen die weer de grootste worden. Momenteel hoor je het CDA weer populistisch klagen over de VVD en de PVDA, zoals de VVD en de PVDA dat doen als de CDA de grootste is. En toch zijn het die drie die alles kapot maken.

  DUS MENSEN DOE HET NU EENS ANDERS!!! DURF EENS TE STEMMEN EN VOORAL GA STEMMEN!

Leave a Reply