Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nieuw bestuur Partij Vrij Almelo
naamloos

IMG_5534

Van rechts naar links: Dick Dooren, Ronald Lubach, Ursula Hogguer, Rob Snijder, Melina van Katwijk.

 

De Partij Vrij Almelo  bedrijft geen politiek voor eigen roem en glorie, maar wil op een nuchtere zakelijke manier de belangen van alle Almeloërs vertegenwoordigen. Daarom zitten er bij onze partij alleen betrokken en kritische mensen met oog voor een gezonde en rechtvaardige maatschappij. Elk met hun eigen specifieke kennis, talent, passie en ambitie.  Gewone gedreven mensen met een goede visie op onze toekomst.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Nieuw bestuur Partij Vrij Almelo”

  1. Hendrik.M schreef:

    Wat me vooral aanspreekt is de positieve manier waarmee jullie met mensen en dieren om gaan.

  2. Melina schreef:

    Het zou ook alleen moeten gaan voor en over mensen en dieren e.d ,maar de huidige politieke wind is alleen maar bezig met achterkamerpolitiek, vriendjespolitiek en zich verrijken over de rug van de burger.

Leave a Reply