Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Ondernemer Stegehuis zet strijd tegen gemeente Almelo voort

IMG_5973-600x450

Henk Stegehuis: De strijd gaat door!

 

De strijd………………

De strijd tegen de gemeente Almelo wat betreft de poort voor de voordeur van dhr. Stegehuis is al jarenlang bezig, en is nog niet gestreden. In het gedoe rond de steeg van Stegehuis naast Dock19 wil de Partij Vrij Almelo zowel de gemeenteraad als het college wijzen op hun verantwoordelijkheid.

De Partij Vrij Almelo zal  zich blijvend inzetten om burgers en ondernemende Almeloërs die in conflict zijn met de gemeente de helpende hand te bieden, net zo lang totdat er bij de gemeente iemand is die thuis geeft. Deze gemeente weigert steeds vaker om op een constructieve wijze met benadeelde ondernemers en burgers om de tafel te gaan zitten.

 

IMG_5976

Acht jaar ellende en dat is niet niks……...

IMG_5977

De veelheid aan informatie vertaald zich in stapels dossiers

 

Schriftelijke vragen Partij Vrij Almelo aan het college van B & W.

http://www.vrijalmelo.nl/2014/02/schrifteli%e2%80%8bjke-vragen-pva-aan-college-b-w/

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply