Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Oost-Europese slopers actief in ons land

busKerken en bushokjes doelwit Oost-Europese bendes

 

Niet alleen kerken (kerk Mariaparochie) zijn niet meer veilig maar zelfs bushokjes moeten eraan geloven dankzij de eenwording van Europa. Wilders wordt verguisd vanwege zijn “simpele” standpunt dat de Europese eenwording zeer schadelijk is voor ons land en onze economie terwijl tegelijkertijd ons land wordt leeggeroofd. Naast grote hoeveelheden koper die aan onze kerken zitten worden nu ook bushokjes gestolen vanwege het roestvrije staal.

Natuurlijk durven deze Oost-Europese bendes het niet overdag te doen maar komen ze ’s nachts met groot materieel om hun slag te slaan. Volgens de politie zijn de bushokjes niet eenvoudig te demonteren. Zij vermoeden dan ook dat de dieven gebruik maken van speciaal gereedschap. Met busjes of kleine vrachtwagens vervoeren zij vervolgens de buit. Het is toch wel hondsbrutaal volgens de politie.

Zolang wij Nederlanders samen met andere Europeanen te bang en te laf zijn om een andere politieke keuze te maken die er voor zorgt dat we van het Vierde Rijk (de EU) verlost worden, zullen dit soort praktijken alleen maar toenemen waardoor u net als in Zuid-Afrika (ook dankzij de Europese politiek) uw huizen van tralies zult moeten voorzien, en zelfs dan bent u nog niet veilig vanwege deze importterreur.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply