Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wilt u ook die fraaie PVA poster voor uw raam?

 

Beste mensen,

U gaat ze vast en zeker zien: Die fraaie verkiezingsposters van de Partij Vrij Almelo.

Draagt u de Partij Vrij Almelo een warm hart toe en wilt u ons steunen door het plakken van een poster voor uw raam? Neem dan gerust contact met ons op………en wij zorgen dat u snel onze mooie poster in huis heeft.

Want wij houden van onze stad, u toch ook ?

E-mail: h.deolde@raad.almelo.nl

Mobiel: 06 34 91 48 21

 

PVA-poster

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Wilt u ook die fraaie PVA poster voor uw raam?”

  1. jansema schreef:

    Ja, meneer de Olde ik wil wel zo’n mooie verkiezingsposter van u hebben. Ik steun zeker uw partij vrij Almelo want ik hou ook van Almelo. Ik bel u voor mijn adres.

Leave a Reply