Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De luizen in de politiek

 

10-IMG_4045

 

De politieke markten zitten erop. De Partij Vrij Almelo heeft ontstellend veel reacties gehad en krijgt ze nog. Allemaal kiezers die het helemaal hebben gehad met de landelijke politiek. Vooral de ouderen voelen zich in de kou gezet. Over het aantal zetels wat de Partij Vrij Almelo krijgt laten we over aan de kiezers die ons hun vertrouwen schenken. Wij zullen dat niet beschamen. Dan de luizen, PvdA, VVD, D66. Onbetrouwbare partijen, ook op gemeentelijk niveau. D66 is in staat om als de huidige coalitie zijn meerderheid verliest dit wel even aan te vullen. D66 was tegen het RBT, het stadhuis, de binnenstadplannen en u voelt het al, ze gaan nu overal mee akkoord. Hoe onbetrouwbaar ben je dan. Wie in Almelo op D66 stemt omdat hij het helemaal gehad heeft met de landelijke koers van de PvdA, helpt de stad van de regen in de drup. De PvdA die alle sociale voorzieningen in hoog tempo afbreekt. Drees en Den Uyl zouden zich andersom keren in hun graf als ze Samson en consorten zouden zien regeren. De PvdA is een zielige karikatuur van zichzelf.

Ook in Almelo is de PvdA onherkenbaar en op de politieke markt vanmiddag kon je beluisteren dat ze niet in staat waren de kiezers te overtuigen. De VVD hoeven we weinig over te vertellen. Dit is een Almelose reuzenluis. Zakkenvullers en profiteren van een economie waarin zij zich wel verrijken. Als de Partij Vrij Almelo mocht kiezen dan de gulden terug invoeren en de EU verlaten. Nederland moet een voorbeeld nemen aan Zwitserland. Handel drijven met de rest van Europa maar weer baas worden over ons eigen geld. Wat mij ook al jaren erg stoort, is dat de landelijke politici zich met al hun publicitaire middelen, waaronder de landelijke televisie, naar allerlei gemeenten spoeden om daar hun lokale partijgenoten te ondersteunen bij hun campagneactiviteiten. Waarom hebben we dan al die verschillende bestuurslagen met hun eigen verkiezingen? Daarbij komt dan nog, dat zij al jarenlang de voorstellen en plannen dwarsbomen om lokale partijen dezelfde mogelijkheden te geven als hun eigen landelijke partijapparaat. Zo, dat moest er even uit. Maar woensdag  moeten we korte metten  met ze maken.

Dick Dooren

 

17-IMG_4083

Foto: met dit stoffer en blik wil de Partij Vrij Almelo de rotzooi opruimen in het stadhuis

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “De luizen in de politiek”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Dat stoffer en blik is veel te klein voor al die rotzooi!!!

  2. dick dooren schreef:

    We kunnen die rotzooi met Harry, Rob, Melina, Ursula en de rest wel wegvegen

Leave a Reply