Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Harry de Olde bij Telegraaf-Tv
 

IMG_7831

 

Vandaag, donderdag 13 maart was een TV ploeg van de Telegraaf in Almelo. De politieke partij die een uitgesproken mening heeft over de bestemming van het oude stadhuis in Almelo is de PVA. Duidelijk is dat de Partij Vrij Almelo nooit nieuwbouw wilde hebben, maar partijen als VVD, CDA en PvdA hebben dit doorgedrukt.

De Partij Vrij Almelo is nu voor sloop van het oude stadhuis. De PVA heeft een bijdrage gezien van TMZ om het oude stadhuis te slopen en op die plaats een wooncomplex te bouwen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zodat mensen met een rolstoel gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die Almelo te bieden heeft. Eenvoudig naar het centrum van de stad kunnen gaan. Bijvoorbeeld de bibliotheek, markt en mooie terrasjes binnen handbereik. Zo komen de rolstoel gebruikers uit hun isolement.

  

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply