Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo succesvol op verkiezingsmarkt

 

07-IMG_4042
                                                                                                                                                                                                                                 Harry de Olde in gesprek met Kelly Lubbers (TCTubantia)

 

Vandaag op zaterdag 08 maart om precies te zijn, lieten kandidaten van alle zestien deelnemende politieke partijen zich zien in het centrum van Almelo. In een kring op de Koornmarkt stonden de marktkramen waar de partijen zich presenteerden en vragen konden beantwoorden over bijvoorbeeld onderwerpen uit hun verkiezingsprogramma’s. De markt begon om 11.00 uur en duurde tot ongeveer 16.00.

Als echte marktkooplui stonden kandidaten van de Partij Vrij Almelo achter en voor hun kraam met sjaaltjes, ballonnen, ballpoints en flyers in de aanslag en altijd tijd voor een goed gesprek.

We zijn blij met de vele positieve reacties die we vandaag ontvingen over onze werkzaamheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van onze standpunten als onze inzet van de afgelopen vier jaar.

Maar er was ook tevredenheid over het heldere en uitgebreide verkiezingsprogramma dat we op onze kraam hadden liggen en dat zich richt op de oudere en de meest kwetsbare groepen die zorg nodig hebben.

Actief en blijvend betrokken, (en niet alleen in verkiezingstijd) daardoor onderscheiden we ons van de andere partijen.

De Partij Vrij Almelo is nu eenmaal een partij die zich in het hart van de samenleving bevindt.

Velen gaven aan op de PVA lijst 7 te gaan stemmen, waaronder iemand in een gesprek met Omroep Almelo. Ook deze kiezer had genoeg van VVD en PvdA.

 

Harry de Olde

markt2

 Ook dierenwelzijn voor PVA belangrijk

markt9

Ursula Hogguer en Rob Snijder (PVA)

01-IMG_4036

Veel bekijks bij PVA kraam

11-IMG_4046

Hondenbelasting afschaffen

21-IMG_4060

Deze kiezer (rechts) had genoeg van VVD en PvdA.

08-IMG_4043

Toch maar Partij Vrij Almelo?

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply