Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA campagne op volle kracht vooruit

 

 

PVA_banner728x90

 

De Partij Vrij Almelo (PVA) lijst 7 gaat op volle kracht vooruit naar de verkiezingsdag van 19 maart 2014. Met een team van enthousiaste PVA-ers is de campagne volop in beweging. Onder andere stond afgelopen 3 maart in het Almelo´s Weekblad paginagroot de verkiezingsposter ´Omdat wij van onze stadhouden´. Door de vele enthousiaste reacties op straat en via onze website, gaat de PVA uit van een mooi verkiezingsresultaat.

In de komende weken bezorgen vrijwilligers totaal zo´n 35.000 folders bij mensen thuis met informatie over de standpunten van de Partij Vrij Almelo. Op deze manier wil de PVA de standpunten ruim onder de aandacht brengen. Ook de lijsttrekker Harry de Olde werkt volop mee in de campagne. De PVA was de afgelopen jaren al veel in de wijken te vinden en zal dat ook doorzetten in de komende periode.
                                                                                                                                                                                                                                (foto krant)
002
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply