Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA: gemotiveerd om een goed resultaat te behalen

 

05-IMG_4068

                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ook vandaag was de Partij Vrij Almelo (PVA) weer op de markt te vinden om nogmaals de standpunten van de partij onder de aandacht te brengen. De PVA onder leiding van Harry de Olde verwacht een goed resultaat komende woensdag 19 maart, onder andere bij RTV Oost scoorde de partij.
                                                                                                                                                                                                                                                                                     Enkele dagen voor de verkiezingen verschijnt de laatste keer de pagina met informatie over de PVA in het Almelo’s Weekblad, deze valt bij heel Almelo in de brievenbus. Harry de Olde (fractievoorzitter PVA) heeft de afgelopen jaren zich vol ingezet voor de belangen van de inwoners van Almelo en hoopt dit de komende vier jaren flink door te zetten met een grotere ploeg in de gemeente Almelo
                                                                                                                                                                                                                                                                                   Partij Vrij Almelo

03-IMG_4066

09-IMG_4074

10-IMG_4076

pva2

Foto’s Dick Dooren
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “PVA: gemotiveerd om een goed resultaat te behalen”

  1. Ronald Lubach schreef:

    Stemt die mooie mijnheer op de achtergrond (eerste foto)ook PVA? 🙂

Leave a Reply