Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA positief ontvangen afgelopen zaterdag

flyerenGLR_5343-64

Leuke reacties voor Partij Vrij Almelo    (foto: Geleraaf)

 

Het was een leuke dag voor ons PVA-ers met veel leuke reacties over onze partij. Vele mensen liepen andere partijen voorbij, maar wilden wel de informatie over de Partij Vrij Almelo. De landelijke politiek en alle maatregelen en bezuinigingen die genomen worden doen velen twijfelen aan de politieke betrouwbaarheid en maken onzeker: wat gaat er gebeuren?
                                                                                                                                                                                                                                             Velen ergeren zich mateloos aan de bouw van het nieuwe gemeentehuis en vroegen ons hoe het zover heeft kunnen komen. Ook de winkel leegstand in de binnenstad en het ouderenbeleid (een van onze speerpunten) kwam veelvuldig ter sprake. Helaas raken steeds meer ouderen in de knel. Leeftijdsdiscriminatie, ouderenzorg en ouderenhuisvesting zijn enkele onderwerpen die onze speciale aandacht verdienen. Onze succesvolle ingebrachte motie voor het openhouden Dienstencentrum De Riet is een mooi voorbeeld hiervan. Door onze samenwerking met Ouderen Politiek Actief (OPA) kunnen we nog beter de belangen van ouderen behartigen. Al met al werd wel duidelijk dat een luisterend PVA oor op die zaterdag ook voor velen een fijne opsteker is geweest.
                                                                                                                                                                                                                                                  De kandidaten van de PVA gaan er in de komende weken flink tegenaan. Zo zijn er 35.000 folders, 1000 posters, pagina grote advertenties en aandacht op internet om aandacht te vragen voor de lijst 7: Omdat wij van onze stad houden.
                                                                                                                                                                                                                                                  De PVA hoopt dat velen die ook van hun stad houden, op lijst 7 stemmen. Harry de Olde met zijn hele team rekenen op u !
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply