Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA: Tijd voor nieuw college

 

opa foto

 Alle partijen die het manifest van de OPA-beweging hebben getekend bijeen op zondag 26 januari 2014 j.l. 

 

Er komt een nieuwe gemeenteraad en een nieuw college in Almelo. Dat laatste hopen velen in onze stad, door al het slechte beleid van de afgelopen jaren van PvdA, VVD en CDA. Het is tijd voor een nieuw college. Bij duidelijke winst van de oppositie moet het voortouw aan de grootste oppositiepartij worden gegund om een college te vormen.

PvdA en VVD staan ook landelijk op duidelijk verlies, door de grote onvrede bij de kiezers. De VVD verloor duizenden leden in de afgelopen periode, door hun wanbeleid met de PvdA. Premier Rutte denkt dat je er met lachen wel komt, maar dat is geen duidelijk geluid wat Nederlanders verwachten. De PVV van Geert Wilders is nu even groot als PvdA en VVD samen. De PVV-kiezers gaan lokaal naar een lokale partij als de Partij Vrij Almelo (PVA).

De PVA heeft niet alleen warme banden met de PVV, maar ook het manifest onderschreven van Ouderen Politiek Actief (OPA). Want de Partij Vrij Almelo wil met alle partijen samenwerken om lokaal in Almelo, als lokale partij, het beste resultaat te bereiken.

opa

https://maps.google.nl/maps/ms?ie=UTF8&t=p&oe=UTF8&msa=0&msid=213733375970676849112.0004eb0da13b4c931a701&dg=feature

 

Omdat wij van onze stad houden!

Daarom rekent de PVA op een goed resultaat op 19 maart! Dus roepen we onze sympathisanten op vooral te gaan stemmen en ook familie, vrienden en bekenden te mobiliseren naar de stembus.

Want in Almelo heeft u de keuze.

Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply