Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA: VVD Almelo bezig met (strafbaar?) Cliëntelisme

 

aap

 

Midden in de campagne, terwijl het college  van B & W met de VVD honderdduizenden euro’s over de balk gooit, gaat de VVD lunchen met Opstelten en Kamp van de VVD, tezamen vervoerd per bus vanuit Almelo.

(foto: https://twitter.com/Jemypauwels/status/443016165984829440/photo/1)

De Partij Vrij Almelo (PVA) wil openheid van de VVD:

– hebben ondernemers de VVD enige financiële vergoeding betaald met in het vooruitzicht de lunch in Den Haag.

– zijn er beloftes gedaan door de VVD van enige subsidie die de inwoners van Almelo nog meer geld kosten.

– is het gewoon dat de VVD enkelen voor de lunch uitnodigt terwijl de voedselbank tekort komt voor gewone inwoners?

– is het behoorlijk bestuur dat de VVD enkele ondernemers voortrekt?

Volgens de Partij Vrij Almelo is het tegen financiële vergoeding verlenen van gunsten door politieke partijen bij wet verboden. Deze actie van de VVD neigt naar http://nl.wikipedia.org/wiki/Cliëntelisme.

Als daar op enige wijze sprake van is, zal de PVA daar nadere vragen over gaan stellen.

 

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply