Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stem lijst 7 Partij Vrij Almelo

PVA_banner728x90

 

Beste mensen, nog één dag en dan is het zover. Het is nu jullie kans om het verschil te maken. Denk nu niet dat het toch niet uitmaakt. Van bepaalde partijen gaat de aanhang altijd stemmen en zij hebben een groot voordeel als u niet uw stem laat horen. Daarnaast zal het in de komende jaren voor wat betreft de zorg (jeugd, ouderen en gehandicapten) er echt om gaan. Samen met u kunnen wij, als lokale partij zorgen voor een vitale lokale democratie in een gemeente waar het prettig leven is.

Dus stem lijst 7 Partij Vrij Almelo (PVA). Omdat wij van onze stad houden.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Stem lijst 7 Partij Vrij Almelo”

 1. L.A. Brador schreef:

  Heb je de reclame op de radio van D66 gehoord?
  Of het debat met de grote partijen (-2)?

  Allemaal oneerlijke concurrentie. De landelijke politiek die betrokken wordt bij de gemeentelijke politiek. Maar al die kleine gemeentelijke partijen, voor wie het echt om de gemeente gaat, hebben die mogelijkheid niet.

  Daar zou wat aan gedaan moeten worden.

 2. jansema schreef:

  Daarom is het echt van belang dat de mensen uit Almelo op lokale partijen gaan stemmen. Die partijen weten het beste wat zich in Almelo afspeel. De landelijke partijen zoals PVDA, VVD, CDA,D66 die lopen aan de leiband van Den Haag en hebben geen eigen mening. Zoals vandaag in het dagblad Tubantia staat is er maar één partij die echt betrokken is bij het welzijn van alle Almeloërs jong en oud en ook voor de dieren. Dat is de Partij Vrij Almelo. Dus zij verdienen echt uw stem. Want zij hebben zich al waar gemaakt de afgelopen 4 jaar. En ze hebben geen valse beloften gedaan naar de kiezer toe.

 3. Ronald Lubach schreef:

  Veel succes vandaag Harry, alle medewerkers en alle PVA sympathisanten. Ik heb zojuist even de statistieken van de site bekeken en er zijn meer unieke bezoekers geweest vanmorgen (de dag is nog niet om) dan ooit tevoren. Ik hoop dat dat een goed teken is. Misschien gaat Almelo eindelijk lef tonen en kan er eens wat veranderen/verbeteren.

Leave a Reply