Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Verkiezingen Europees Parlement 2014

 

Veiling-beeld-Pim-Fortuyn-17-04-2011-l-600x450

PVA bij veiling beeld Pim Fortuyn

De affaire “minder Marokkanen” van Wilders is bijna een exacte herhaling van “de nacht van Fortuyn” in 2002 toen naar aanleiding van een artikel in de Volkskrant, waarin Fortuyn de Islam een achterlijke cultuur noemde, en waarna er meteen door politiek en media een landelijke hetze tegen hem werd gecreëerd en Pim die nacht uit Leefbaar Nederland werd gezet. De PVV fractieleden die nu geschokt opstappen zijn misschien wel slapende undercover leden” die ooit lid zijn geworden van de PVV om op een commando van buiten af chaos te creëren in de partij. Iedereen die zich aansluit bij de partij van Wilders kent zijn harde standpunten, en ontvangt ieder jaar ruim 140.000 euro voor deze job als hij in de 2de kamer pluche plaatsneemt. Fictie of Werkelijkheid? Wie zal het zeggen…

 

 

En vergeet ook  niet dat Pim Fortuin net als Geert Wilders tegen een gecentraliseerde EU was.
Kijk ook maar eens naar dit interview met (ook vermoorde) Theo van Gogh:

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply