Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Verkiezingskoorts op de Koornmarkt

 

IMG_7512

Harry de Olde en Rob Snijder

 

Zaterdag 8 maart, was er de eerste politieke markt van de twee die er gehouden worden. Een wandeling langs de kramen waar allerlei prullaria wordt aangeboden, voor niets natuurlijk. Zestien partijen die zich presenteerden aan het winkelend publiek. Veel partijen die eigenlijk, vooral de nieuwe partijen, nietszeggende en onuitvoerbare programma’s presenteerden. De PARTIJ VRIJ ALMELO heeft een duidelijke boodschap voor de kiezer. Dit werd nog eens bekrachtigd door de vele bezoekers die Harry de Olde en Rob Snijder ontvingen bij de politieke kraam. Wij hebben een boodschap en dat wordt door het publiek meer dan gewaardeerd.

Op het eerste gezicht zijn gemeenteraadsverkiezingen iets lokaals. Er komt een nieuwe raad  en een nieuw college.  De doorwerking van deze verkiezingen is echter breder: de Haagse landelijke politici kijken over de schouders van de raadsleden mee. Sterker: ze doen ook mee in de verkiezingsstrijd. De ervaring leert dat het van minstens de helft van de verkozen politici niet de bedoeling heeft zich nu eindelijk eens voor de maatschappij te gaan inzetten. Onze werk verschaffende investeringen interesseren hen werkelijk geen biet, laat staan dat je eens vlotte medewerking van ze krijgt. Het mooiste vind ik het, wanneer ze al bij hun eerste interview tranentrekkende bekende zinnen uitspreken als: “Het is altijd al een jeugddroom van me geweest om dit te verwezenlijken”. Niet te geloven toch? Er is op dat moment nog niets gepresteerd. Ze zullen dus een natte droom bedoelen. Gelukkig hebben we in Almelo de Partij Vrij Almelo.

Stem op lijst 7. Wij houden rekening met u en denk eraan, u komt in een warm nest.

 

Dick Dooren

05-IMG_4040

Leuke gesprekken met kiezers

16-IMG_4054

 Heel geïnteresseerd in standpunten PVA

12-IMG_4048

Drukte bij de PVA kraam

markt3

Almelo verdient beter

19-IMG_4058

 

22-IMG_4061

De Witte en blauwe PVA ballonnen vonden gretig aftrek

13-IMG_4051

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply