Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Volgende week woensdag zal blijken of burgers voor “vrijheid” kiezen

 

PVA_banner728x90

vrijheid

 

Volgende week woensdag zal blijken of burgers voor “vrijheid” kiezen. Na jaren van insnoeren en beperkingen onder het mom van “het is crisis” zal blijken waar wij voor kiezen. Was er slechts enkele jaren geleden nog een bepaalde zekerheid, kunnen we nu de balans opmaken van alles waar wij hebben moeten inleveren: gezondheidszorg; steeds minder naar sociale voorzieningen; minder salaris; geen zekerheid meer van werk; ouderen en minder validen krijgen minder ondersteuning……….., de neerwaartse lijst is eindeloos en dit alles onder het mom van: het is de schuld van de crisis en niet van het kabinet.

Het einde voor Nederland en zijn burgers is in zicht. We hebben nog een paar laatste kansen. We kunnen de Haagse ellendebrengers op 19 maart en 22 mei afstraffen in de hoop dat daardoor op zijn minst op gemeentelijk niveau wat gezonder gaat worden gehandeld en dat de tegenkrachten in Europa meer in de melk te brokkelen zullen hebben straks.

Die kansen moeten dan wel benut worden door te gaan stemmen op 19 maart.

 

)

https://www.youtube.com/watch?v=FeSPO-WJcn0

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply