Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Website Partij Vrij Almelo beleeft topdrukte

Beste mensen, wegens grote drukte op onze website, (vandaag 19-3-2013) is deze af en toe minder goed bereikbaar dan u gewend bent. Wij hebben gemerkt dat de site af en toe langere tijden nodig heeft om te laden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten, Partij Vrij Almelo.

COEN5078

Links de uitslag in 2010

 

Wij willen alle mensen nu al bedanken voor hun warme reacties tijdens de campagne van de Partij Vrij AlmeloHet was met andere woorden een prachtige democratie in actie, gebracht met perfect ‘design’ met steun van onze fans. Wij bedanken hem/haar en nodigen al onze stemmers uit vanavond in het stadhuis. We hebben zoveel reacties gehad dat het onmogelijk is om ze allemaal te vermelden. We hadden gisteravond in het lijsttrekkersdebat nog graag even de puntjes op de i gezet maar dat viel niet mee tussen 15 andere lijstrekkers die ook hun verhaal kwijt wilden. Wij hopen op een goed resultaat vandaag. We hebben een mooi programma en zien ons gesterkt om in de lijn van dit programma, onze inwoners zo goed mogelijk ten dienste te zijn. Wat ons betreft heeft de verkiezingsperiode duidelijk gemaakt dat diverse partijen er geen moeite mee hebben om juist in deze periode valse beloftes te doen. Wij denken dat dit soort valse beloftes het vertrouwen in de politiek ondermijnen. De lage opkomstcijfers zijn wat dat betreft veelzeggend. Om deze reden gaan wij de komende 4 jaar, u regelmatig vertellen wat we doen en hoe we ons inzetten om ons verkiezingsprogramma waar te maken. Check daarom regelmatig onze website.

Met vriendelijke groeten,

Partij Vrij Almelo

 

COEN5148

Alle 16 lijsttrekkers op een rij 

COEN5122

COEN5094

COEN5084

COEN5057

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply