Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gemeenten denken mee over toekomst dierenasiel

 

IMG_3095_1

Steeds meer gemeenten denken mee om slechte staat dierenasiels aan te pakken. 

 

De gemeenten Westland, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp denken mee over de toekomst van dierenasiel ’t Julialaantje in Rijswijk. Het asiel vangt gevonden katten en honden op, maar verkeert in slechte staat en voldoet niet meer aan de regels.

Een verbouwing- of nieuwbouw is hard nodig. Samen met het bestuur worden er door de genoemden gemeenten aan scenario’s gewerkt om ’t Julialaantje weer een goed onderkomen te geven. D66 Westland had in schriftelijke vragen aan het college van Westland al om hulp gevraagd, maar die is dus al opgestart.
Zodra de kostenramingen per scenario zijn uitgewerkt, nemen de gemeentebesturen een besluit. Is dat positief, dan zal de Westlandse gemeenteraad worden gevraagd geld beschikbaar te stellen.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Gemeenten denken mee over toekomst dierenasiel”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Meedenken is mooi. Maar handelen is mooier!!!

Leave a Reply